Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Monitoring oxidation changes in commercial extra virgin olive oils with fluorescence spectroscopy-based prototype
Year:2017
Research Areas
  • Foodstuffs tecnology,
  • Food chemistry,
  • Oil mill,
  • Agriculture
Information
Abstract
The present study utilises a novel right-angle fluorescence spectroscopy-based prototype for rapid monitoring of oxidation changes in three different EVOOs varieties (Arbequina, Picual, and Cornicabra) during storage.
International
Si
JCR
Si
Title
European Food Research and Technology
ISBN
1438-2377
Impact factor JCR
1,664
Impact info
Volume
10.1007/s00217-017-2984-1
Journal number
From page
1
To page
11
Month
SEPTIEMBRE
Ranking
Participants
  • Autor: Puneet Mishra (UPM)
  • Autor: Lourdes Lleo Garcia (UPM)
  • Autor: Teresa Rosario Cuadrado Domínguez (UPM)
  • Autor: Margarita Ruiz Altisent (UPM)
  • Autor: Natalia Hernandez Sanchez (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAGRALIA: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ingeniería Agroforestal
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)