Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Conferences:
Time-Intensity profiling of wine models: analysis of variation among products and among panellists
Year:2018
Research Areas
  • Statistics,
  • Foodstuffs tecnology,
  • Wine
Information
Abstract
The aim of this study was: 1) to understand the effect of ethanol and phenolic compounds (procyanidins) on wine aroma persistence and 2) to study the inter-panellists variation on the TIP curves
International
Si
000000000000
Entity
Sensometrics
Entity Nationality
Sin nacionalidad
Place
Montevideo (Uruguay)
Participants
  • Autor: Carolina Chaya Romero (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Departamento: Economía Agraria, Estadística y Gestión de Empresas
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)