Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Non-destructive technologies for fruit and vegetable size determination- a review. Journal of Food Engineering
Year:2008
Research Areas
  • Foodstuffs tecnology,
  • Agriculture
Information
Abstract
Non-destructive technologies for fruit and vegetable size determination- a review. Journal of Food Engineering
International
Si
JCR
Si
Title
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
ISBN
0260-8774
Impact factor JCR
1,848
Impact info
Volume
2
Journal number
92
From page
119
To page
136
Month
ENERO
Ranking
Participants
  • Autor: Guillermo Pedro Moreda Cantero (UPM)
  • Autor: Margarita Ruiz Altisent (UPM)
  • Autor: Jaime Ortiz-Cañavate Puig-Mauri (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAg: Laboratorio de Propiedades Físicas y Tecnologías Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ingeniería Rural
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)