Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Effect on the autolysis process and the colouring matter of several commercial preparations with b-glucanase action in red winemaking
Year:2009
Research Areas
  • Foodstuffs tecnology
Information
Abstract
Artículo de investigación sobre el efecto del uso de b-glucanasas en el color de los vinos
International
Si
JCR
Si
Title
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
ISBN
1438-2377
Impact factor JCR
1,622
Impact info
Volume
229
Journal number
0
From page
585
To page
592
Month
MAYO
Ranking
Participants
  • Autor: Felipe Palomero (Becario Finnova II UPM)
  • Autor: Santiago Benito (Becario proyectos UPM)
  • Autor: Antonio Dionisio Morata Barrado (UPM)
  • Autor: Wendu Tesfaye (Profesor TUI UPM)
  • Autor: M. Carmen Gonzalez Chamorro (UPM)
  • Autor: Jose Antonio Suarez Lepe (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Enología, Enotécnia y Biotecnología Enológica
  • Departamento: Tecnología de Alimentos
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
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