Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Informes AAPP:
Informe Técnico y Economico 3ª Anualidad Proyecto INSIDEFOOD. FP7-KBBE-2B-226783
Año:2012
Áreas de investigación
  • Tecnología de alimentos
Datos
Descripción
The EU FP7 project with the acronym InsideFood (?Integrated sensing and imaging devices for designing, monitoring and controlling microstructure of foods?) aims to: ? Develop novel instruments and software for inspecting food microstructure, ? Use them to improve our understanding of process-structure-property relationships through advanced mathematical models, ? Implement them in food processing plants. ? Tomography: magnetic resonance (micro)imaging (MRI), X-ray nano and micro computed tomography (mCT), and high-resolution optical coherence tomography (OCT) ? Spectroscopy: time and space resolved NIR spectroscopy, NMR spectroscopy and multidimensional relaxation and diffusion methods
Internacional
Si
Entidad Informe
European Commission
Nacionalidad Entidad
Sin nacionalidad
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: Pilar Barreiro Elorza (UPM)
  • Autor: Margarita Ruiz Altisent (UPM)
  • Autor: Eva Cristina Correa Hernando (UPM)
  • Autor: Natalia Hernandez Sanchez (UPM)
  • Autor: Angela Melado Herreros (UPM)
  • Autor: Miguel Angel Muñoz Garcia (UPM)
  • Autor: Heidi Tatiana Jimenez Ariza (UPM)
  • Autor: Abdulkhalik Abakarov . (UPM)
  • Autor: Guillermo Pedro Moreda Cantero (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAGRALIA: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación
S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)