Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Artículos en revistas:
Influence of crude protein content, ingredient complexity, feed form, and duration of feeding of the phase I diets on productive performance and nutrient digestibility of Iberian pigs.
Año:2013
Áreas de investigación
  • Alimento industrial
Datos
Descripción
The influence of CP content and ingredient complexity, feed form, and duration of feeding of the Phase I diets on growth performance and total tract apparent digestibility (TTAD) of energy and nutrients was studied in Iberian pigs weaned at 28 d of age. There were 12 dietary treatments with 2 type of feeds (high-quality, HQ; and low-quality, LQ), 2 feed forms (pellets vs. mash), and 3 durations (7, 14, and 21 d) of supply of the Phase I diets.
Internacional
Si
JCR del ISI
Si
Título de la revista
Journal of Animal Science
ISSN
0021-8812
Factor de impacto JCR
2,096
Información de impacto
Datos JCR del año 2011
Volumen
91
DOI
10.2527/jas.2012-5448
Número de revista
Desde la página
1237
Hasta la página
1246
Mes
SIN MES
Ranking
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: Julio Francisco Díaz Berrocoso (UPM)
  • Autor: Martina Perez Serrano (UPM)
  • Autor: Lourdes Camara Garcia (UPM)
  • Autor: Miguel Angel Ibañez Ruiz (UPM)
  • Autor: Gonzalo Gonzalez Mateos (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Departamento: Estadística y Métodos de Gestión en Agricultura
S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)