Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Artículos en revistas:
Influence of storage time and processing on chemical composition and in vitro ruminal fermentation of olive cake
Año:2019
Áreas de investigación
  • Ganaderia
Datos
Descripción
The objective of this study was to assess chemical composition and in vitro ruminal fermentation of crude and exhausted OC samples obtained at different storage times. In addition, the relationships between chemical composition and in vitro fermentation parameters were studied.
Internacional
Si
JCR del ISI
Si
Título de la revista
Journal of Animal Physiology And Animal Nutrition
ISSN
0931-2439
Factor de impacto JCR
1,607
Información de impacto
Datos JCR del año 2017
Volumen
5
DOI
10.1111/jpn.13149
Número de revista
103
Desde la página
1303
Hasta la página
1312
Mes
SIN MES
Ranking
ISI Journal Citation Reports Ranking 2018: Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition was ranked 15 out of 61 Journals in the area of ?Agriculture, Dairy & Animal Science? and 34 out of 141 Journals in the area ?Veterinary Sciences?
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: Carlos Navarro Marcos (UPM)
  • Autor: Trinidad De Evan Rozada (UPM)
  • Autor: Paloma Garcia Rebollar (UPM)
  • Autor: Juan Carlos de Blas Beorlegui (UPM)
  • Autor: Maria Dolores Carro Travieso (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: Producción Animal
  • Grupo de Investigación: Ingeniería de la Calidad Alimentaria
  • Departamento: Producción Agraria
S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)