Memorias de investigación
Communications at congresses:
A comparative study of the influence of storage temperatures on the estimated shelf life of liquid egg products pasteurized by aplying two different temperatures
Year:2008

Research Areas
  • Foodstuffs tecnology,
  • Agriculture

Information
Abstract
A comparative study of the influence of storage temperatures on the estimated shelf life of liquid egg products pasteurized by aplying two different temperatures
International
Si
Congress
AgEng2008. Agricultural and Biosystems Engineering for a Sustainable World
960
Place
Creta
Reviewers
Si
ISBN/ISSN
0395-2037
Start Date
23/06/2008
End Date
25/06/2008
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Actas del Congreso
Participants

Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAg: Laboratorio de Propiedades Físicas y Tecnologías Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ciencia y Tecnología Aplicadas a la Ingeniería Técnica Agrícola
  • Departamento: Estadística y Métodos de Gestión en Agricultura
  • Grupo de Investigación: Ingeniería de la Calidad Alimentaria